Google+


Tips

Je rijdt motor. Dat doe je net, of dat doe je al lange tijd. Maar doe je elke handeling overtuigend en veilig? Hoeveel KAN jij met je motor? Hoeveel DURF jij met je motor?
Wellicht is het geen gek idee om eens een motorcursus te volgen!

Powered by Web Agency

Deze maand begon herfstachtig en er zullen maar weinig dames zijn die nog rondrijden op hun motor.
Hoe maak je de komende koude wintermaanden leuk? Wat geef je een motorliefhebster kado?
Misschien heb je iets aan onze suggesties...

Powered by Web Agency

Op www.plasticpower.nl, een site opgericht door enthousiaste motorrijders Frank en Jeanet kun je naast routes en informatie ook een pagina vinden speciaal voor motormeiden. Deze meiden hebben hun motor zeer zeker onder controle!

Powered by Web Agency

Meestal ben je met motorrijden in aanraking gekomen door familie, vrienden en/of kennissen. Vaak kunnen zij je rijscholen en instructeurs aan- of afraden. Is er niemand in je omgeving enthousiast over je motorrijles plannen? Dan is het tegenwoordig makkelijk om zelf prijzen en rijscholen te vergelijken op internet en ergens een afspraak te maken voor een eerste (proef)les.

Powered by Web Agency

Doordat niet alle rijscholen lesmotoren hebben die geschikt zijn voor kleine dames, moet je soms noodgedwongen lessen op een begrensde motor. Geheel onterecht als je 21 jaar of ouder bent!

Powered by Web Agency

In Amerika heel gewoon, maar in Nederland nog vrij zeldzaam: Helmet Skinz, oftewel een hoes van rekbare lycra stof die om je integraal- of crosshelm geplaatst kan worden.

Powered by Web Agency

Een kijkje achter de schermen bij Noizezz.
Lees hier hoe custom zachte oordopjes worden gemaakt.

Powered by Web Agency

Het zal niet bij iedere motorrijd(st)er bekend zijn dat je gehoorschade kunt oplopen door het maken van een kort of lang motorritje zonder het dragen van gehoorbescherming. Het dragen van een goede helm beschermt helaas niet je gehoor.

Powered by Web Agency

Textiel of leer? Beiden hebben voor- en nadelen. Doorgaans is een textielpak multifunctioneler maar veel rijdsters voelen zich prettiger in een mooi lederen pak.

Powered by Web Agency

Woon-werk verkeer met de motor rijden heeft veel voordelen zoals minder brandstofverbruik, geen parkeerkosten en tussen de files door  kunnen rijden. Toch zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je hiervoor kiest.

Powered by Web Agency

Motolady on Twitter

You are here