Google+


Winnaars kaarten motorbeurs 2013

Van harte gefeliciteerd voor de vijf winnaars van de vrijkaarten voor de motorbeurs 2013!

Familie Stenveld
"Ik sta hier samen met mijn 2 dochters van het uitzicht op de Aurlandsfjord in Noorwegen te genieten, terwijl mijn man de foto maakt. De weg waar we op rijden staat bekend als de Snowveien. Dit was afgelopen zomer. Ik rij zelf op de blauwe Moto Guzzi mijn man op de andere met aanhanger. Het bijzondere aan de reis was dat dit de laatste was met onze dochters. Gezien hun leeftijd krijgen ze nu andere plannen. We zijn altijd met de motor op vakantie geweest door heel Europa. 13 jaar met een zijspan en de laatste 4 jaar met 2 solomotoren. De laatste keer met het zijspan was naar Tsjechie-Slowakije."

jan jolJan Jol
Jan heeft een speciale voorkeur voor een bepaald type motor.
Klik op de foto om het verhaal te lezen.

jantienJantien Meijer
"Anderhalf jaar geleden ben ik van Assen naar Zoetermeer verhuisd en deze foto's zijn vorig jaar op koninginnedag gemaakt toen ik eindelijk tijd had om het ritje naar Scheveningen te maken die ik al zo lang in mijn hoofd had! Heerlijk, de vrijheid, de geur, de zon! Een vriendelijke meneer zag mij Myz op de foto zetten en vond dat ik er ook bij op moest. Als motorrijder maak je makkelijk vrienden en zeker als vrouw. ;) "

Hugo den Ouden (en Petra van Tienen)
"Eigenlijk weet ze hier niets van... Maar mijn vriendin Petra is zo'n 6mnd geleden bevallen van onze mooie zoon. Motorrijden is er niet meer bij, want er blijft weinig tijd over tussen de luiers verschonen en het voeren van geprakte worteltjes. Tijdens haar zwangerschap heeft ze dan ook besloten haar scheurijzertje weg te doen. Rust roest, want als ie de komende jaren toch maar stilstaat is dat ook niet handig. En nu? Geen motor dus... Maar we hebben altijd nog de motorbeurs, want wie weet komt er over een paar jaar weer een nieuwe motor. Kan ze tot die tijd nadenken over welke het gaat worden ;-) "

Sanne Wouda
"Deze foto is gemaakt op de dag dat ik mijn motor gekocht had. Helaas was dit ook meteen de laatst foto die ik heb kunnen maken van mijn motor. Anderhalve week na aankoop heb ik een ongeluk gehad doordat een eend in mijn voorwiel vloog en ik vervolgens onderuit ben gegaan... En je raadt het al... de motor was meteen total loss..."
Powered by Web Agency

Motolady on Twitter

You are here