Google+


Vivian Sigterman behaalt podiumplek tijdens Ladies Trophy in Brno

Dit jaar werd de Ladies Trophy vanuit Nederland vertegenwoordigd door Jolanda van Westrenen en Vivian Sigterman en vanuit België door Ine Kockelbergh. En niet zonder succes: Jolanda behaalde de overwinning in de klasse tot 600CC met haar Kawasaki ZX6 uit 2011, Vivian veroverde de 3e plaats in de klasse boven 600CC op een Honda Fireblade uit 2007. Ine is als 5e geëindigd in de klasse tot 600CC met haar Yamaha SZR660.

Jolanda en Vivian reden ook nog mee in een normale race, tussen de mannen, verdeeld over 2 startvelden. In een vol startveld (8 ronden race) van 59 man haalde Jolanda daar wederom het podium, dit keer de 3e plek in de -600CC klasse en 21e overall. Vivian werd in haar startveld (6 ronden race) 17e overall en 13e in de +600CC klasse. Jolanda van Westrenen rijdt sinds 2011 mee in de KNMV Cup, tegenwoordig de OW Cup. In 2013 komt ze uit voor het MQP Jumbo Team in de Supercup 600, samen met Wim Theunissen, rijder in het ONK. Kijk voor meer informatie op www.jolanda-racing.nl

Vivian Sigterman rijdt sinds 2009 mee in de Zomer Avond Competitie (ZAC) en heeft eind 2008 een damesteam opgericht, Go Girls Racing. In 2013 werd ze verkozen tot Motorvrouw van het jaar 2013. Kijk voor meer informatie op www.gogirlsracing.nl of https://www.facebook.com/MotorvrouwVanHetJaar2013.

Vivian Sigterman reed al mee in de eerste editie van de Ladies Trophy in 2011 op de Pannoniaring, met een 3e plek in de +600 CC klasse als resultaat. Ging het toen nog om één wedstrijd, inmiddels bestaat de Ladies Trophy uit 4 wedstrijden, op verschillende circuits, verspreid over het seizoen. De Ladies Trophy staat open voor rijdsters van alle niveaus, een licentie is niet nodig. Meer informatie over de Ladies Trophy vindt u op www.motor-sports.at.

Michael Fiala, organisator van de Ladies Trophy, organiseert vele circuitdagen per jaar, vooral in de landen Hongarije, Slowakije en Tsjechië. Deze circuitdagen bestaan uit vrij rijden en rijden met begeleiding van de Moto-Academy, met aan het eind van de dag een wedstrijd voor alle rijders. De Ladies Trophy komt daar op sommige dagen extra bij.

 

Powered by Web Agency

Motolady on Twitter

You are here