Google+


Ladies TRAC Endurance Team aan de start van 6H van Spa

Vorig jaar was het idee ontstaan om met een damesteam te starten aan de 6 uur van Spa. Maudie (eigenaar van de Race Academy) en Peggy (instructeur bij de Race Academy) hadden elkaar al snel gevonden, maar zochten daarnaast nog een derde snelle dame. Na de (korte) lijst langs gegaan te zijn, waren ze het al heel snel eens over Gulsje. Gelukkig had Guls nog een lege agenda voor dat weekend, dus het damesteam was een feit. Dat Cecile van Hattem (organisatie 3D Cup) team manager zou worden was vanzelfsprekend en aan de muur konden ze rekenen op de expertise van Iris ten Katen (zij behoeft geen introductie).

Dit jaar blijft de setting hetzelfde, alleen Iris aan de muur zal moeten vervangen worden, gezien ze het weekend van de race druk bezig is met andere activiteiten.

Op dit ogenblik zijn alle voorbereidingen volop aan de gang om de motoren er netjes bij te zetten en het team in een nieuw jasje te steken.

De motoren worden in nieuwe kleuren gespoten, de shirts worden uitgezocht en logo's erop gezet. De promofoto is klaar en de persen staan klaar om de stickers te maken. Kortom iedereen is in volle actie!

Naast de looks moet er ook nog gereden worden en ook daar hebben de dames al aan gewerkt. Met dank aan Motorsportlifestyle konden de eerste kilometers op de HP4 worden gemaakt. De smile bij het afzetten van de helm sprak boekdelen. ‘Daar kunnen we wel iets mee' was de gezamenlijke conclusie!

De sfeer zit er al goed in en ze hebben er alle vertrouwen in dat ze ook dit jaar weer een prima resultaat gaan behalen.

De dames willen alvast iedereen bedanken die het mogelijk maken om goed voorbereid en smaakvol aan de start te komen: Motorsportlifestyle, Race Academy, Powerseal-Motorwrap, JVP, Motor Paint Alphen, Putoline Oil, CielYourEvent, Joris van der Linde fotografie.

Dus als je nog geen plannen hebt op 10 augustus, ben je altijd welkom op Spa om hen aan te moedigen!

Alle informatie over het evenement is te vinden op: http://www.6heuresmoto.com/nl

Powered by Web Agency

Motolady on Twitter

You are here