Google+


Nieuws


Vorig jaar hebben veel meer mensen een rijbewijs gehaald dan in 2011. Het Centraal Bureau Rijvaardigheid maakt uit de voorlopige cijfers een stijging van 18 procent op. Opmerkelijk is dat veel meer vrouwen onder de 24 het motorrijbewijs haalden. Onder die groep is de stijging 50 procent.
Powered by Web Agency

Motorvrouw van het jaar is geworden: Vivian Sigterman.
Powered by Web Agency

De winnaars van de vrijkaarten voor de motorbeurs 2013 zijn bekend!

Powered by Web Agency

De vijf finalisten voor de verkiezing Motorvrouw van het Jaar hebben in een aangenaam zonnetje op het Spaanse Circuito Cartagena onder de bezielende leiding van instructeur Bach Lamboo een circuittraining gevolgd.
Powered by Web Agency

Motolady geeft 10 vrijkaarten weg voor de Motorbeurs in Utrecht!
Wil jij één van de gelukkige winnaars zijn? Doe dan mee met de winactie!

Powered by Web Agency

De vijf finalisten voor de verkiezing Motorvrouw van het Jaar 2013 zijn bekend. Uit de vele, enthousiaste aanmeldingen die dit jaar zijn binnengekomen, is een selectie gemaakt.
Powered by Web Agency

Grote merken in de motorbranche hebben zich alweer verzekerd van deelname aan de komende editie van MOTORbeurs Utrecht. De 29ste editie van deze ‘hemel op aarde' voor motorrijders opent de deuren op donderdag 21 februari en sluit vier dagen later op zondag 24 februari 2013. Onder de merken die hun aanwezigheid definitief hebben bevestigd zijn BMW, Harley, Honda, Suzuki en Triumph. Hot news: KTM komt terug naar de beurs.
Powered by Web Agency

Peggy Appelmans, Maudie Veenstra en Guls Ayazalp stonden hun mannetje tijdens de 6h endurance race in Spa-Francorchamps.
Powered by Web Agency

In het weekend van 17 en 18 augustus 2012 staat het vrouwen team MSL Race Academy Endurance team aan de start van de 6uurs van Spa Francorchamps. De ervaren dames staan hun mannetje en gaan voor een goed klassement. Maudie Veenstra, Peggy Appelmans en Guls Ayazalp rijden deze Endurance race in de Challenge 600+ klasse.
Powered by Web Agency


Nieuw in de webshop!
Noizezz universele gehoorbescherming in handig meeneem doosje.

Powered by Web Agency

Afgelopen pinksterzondag was het zo ver: een motorstoeidag voor vrouwen georganiseerd door motorcursussen.nl.
Prachtig weer, mooie locatie, goede instructeurs en motorrijdende dames van jong tot oud met allemaal een andere motor.
Een succes!
Powered by Web Agency
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Motolady on Twitter

You are here