Google+


Pascalle Rovers

Naam: Pascalle Rovers
Leeftijd: 19
Rijdt motor sinds: April 2012
Welke motor rijd je? Yamaha YZF600r Thundercat(96), en een Honda cb250rs(84)

Waarom heb je deze gekozen?
Na heel erg veel research werd ik verliefd op de Thundercat. Een motor met erg veel karakter, die zowel in de stad als op de snelweg en op de dijk heerlijk rijdt. Ik heb zelf altijd topsport gedaan en toen dat niet meer kon vond ik in deze motor de adrenaline en 'rush' die ik nodig had!

Droom motor:
BMW HP4, Ducati Panigale 1199, of iets minder standaard: De Honda vfr400r Rothmans. Maar ik zou mijn Thundercat voor geen goud inruilen!

Wanneer wist je dat je wilde motorrijden:
Toen ik tijdens mijn eerste proefles in de auto vergezeld werd door een instructeur die tevens motorrijles geeft. Hij snapte niet dat ik alles zo snel te pakken kreeg, en was ervan overtuigd dat ik motorrijden veel leuker zou vinden, auto was geen uitdaging. Ik heb het bij die eerste proefles gelaten en een jaar later had ik mijn motorrijbewijs!

Slechtste moment:
Was niet op de motor, maar heeft daar wel effect op gehad. Een crash met de auto bij knooppunt zaandam. Mijn favoriete bocht, waar ik elke dag langskom richting school. We hebben erg veel geluk gehad aangezien het een zwaar ongeluk was, helaas is dit nu voortaan het minst leuke stukje van mijn dagelijkse route. Zulke momenten laten je toch wel zien dat een ongeluk in een klein hoekje zit, als ik op de motor was geweest had ik minder geluk gehad.

Mooiste moment:
Toen ik voor het eerst 235 reed met de cat, wat een machtig moment! En hopelijk in de toekomst nog veel meer van zulke momenten!

Dit wil ik absoluut nog doen met de motor:
Zoveel! Het circuit op, deze zomer via Duitsland en Oostenrijk naar Italie rijden en een keer motorrijden in Amerika of Afrika. Echt teveel om op te noemen, maar ik heb nog tijd zat!

 

Pascalle doet momenteel mee aan de MotoBabe verkiezing.
Om Pascalle te helpen kun je op haar stemmen via deze link: http://www.motodrive.tv/contest/view/6

 

Powered by Web Agency

Motolady on Twitter

You are here